Gasfyr

Naturgas som opvarmningsform

Hos VVS København er vi erfarne eksperter i levering, montering og servicering af gasfyr. Kort fortalt er et gasfyr en opvarmningskilde der anvender naturgas til at opvarme din bolig og vand. Naturgas er det fossile brændstof som er i undergrunden – dette indebærer metan og andre kulstof. Det er muligt at måle energitætheden i naturgassen og på denne måde er der nogle naturgasser der udleder mindre CO₂ end andre – specielt de naturgasser vi har i norden. Naturgas er det mest miljøvenlige fossile brændstof sammenlignet med andre fossile brændstoffer såsom stenkul og fuelolie.
Et gasfyr minder i sin opbygning en grove træk om et oliefyr, men gasfyret fylder meget mindre og består af en simplere konstruktion. I et gasfyr er der en brænder hvor naturgassen afbrændes idet gassen tilføres fra naturgasnettet. I forbindelse med forbrændingen opvarmes vandet der bruges til opvarmning i radiatorer og vand i din bolig.
Et gasfyr er en god investering fordi du kan opnå store besparelser på din varmeregning. Derudover kommer naturgassen automatisk så der er ingen genopfyldninger du skal huske på. Vores dygtige installatører står klar til at vejlede dig i mulighederne der er for gasfyr i din bolig samt give dig et uforpligtende tilbud på et gasfyr.

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

En varmekilde med stabil drift

vvs københavn - varme fjernvarme gulvvarme varmeinstallation
vvs københavn - varme energioptimering varmepumpe service

Når du skal købe et nyt gasfyr...

Besparelser ved naturgas og gasfyr

vvs københavn - installatør vand varme tilslutning

Kontakt os i dag

Få et godt tilbud på gasfyrservice

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.