VVS Glostrup

- i samarbejde med Bravida Danmark A/S

Kontakt os i dag

(+45) 70 17 03 75

Modtag et uforpligtende
tilbud fra VVS Glostrup

Kvalitetssikker VVS og energi

Få lokal VVS-service i 2600 Glostrup

Hos VVS Glostrup leverer vi kvalitetssikker VVS til private hjem og ejendomme, arbejdspladser og erhverv samt institutioner og offentlige byggerier. Vores serviceudvalg er alsidigt og dækker over alt i klassiske og moderne VVS-løsninger. Vores fag består af forskellige installationstekniske opgaver inden for vand- og varmeteknik samt sanitetsteknik og meget mere. Med vores lokale VVS-service oplever du VVS’ere og installatører, som er servicemindede og kvalificeret til opgaven. Det sikrer vi med en autorisation (VFUL) til at klare enhver teknisk opgave – reparation såvel som installation. Sådan tilser vi alt fra fjernvarmeanlæg til varmepumper samt hele badeværelsesprojekter og VVS-entrepriser.

Energiservice og -optimering

Er du opmærksom på dit energiforbrug? De fleste danskere ved det ikke, men mindsket forbrug er ikke alene ensbetydende med mindsket anvendelse af ejendommens el-, vand- og varmeinstallationerne. Det er nemlig VVS-teknikken, der afgører, hvor meget el-, vand- og varmeenergi som forbruges, når du tænder, skyller og skruer i hverdagen. Heldigvis har installationer og teknik udviklet sig, og i 2023 er energieffektivteten i moderne VVS-installationer »meget bedre« end for blot fem år siden. Samtidig udvikler VVS-branchen sig i takt med at nye og mere energivenlige teknologier kommer på markedet. Hos VVS Glostrup tilbyder vi moderne VVS og energiservice, så dit forbrug er fuldt optimeret uden at gå på kompromis med kontrol og komfort i hverdagen.
vvs københavn - vand håndværker service
vvs københavn - varme varmeteknik gulvvarme energioptimering
vvs københavn - energioptimering solvarmeanlæg solcelleanlæg installatør

Hvilken service søger du?

Glostrup som serviceområde

Fra Byparken og Klatreskoven til Ejby mose

11 kilometer vest for det centrale punkt i Hovedstaden findes Glostrup. Bydelen er omkranset af Brøndbyvester i den sydlige retning, Albertslund i den vestlige og Rødovre mod nordøst. Som en essentiel del af Storkøbenhavn leverer VVS Glostrup i tæt samarbejde med Bravida, VVS-løsninger med fokus på finesse, detaljer og funktionalitet.

Den VVS-service kan vi nu levere i Glostrup uden at gå på kompromis med effektiviteten og hurtigheden i levering og udførsel af diverse VVS- og energiløsninger. Vi sørger for at villakvarterne, virksomhedsmiljøerne og de offentlige institutioner fra det nordlige punkt i Ejby Mose ned mod Byparken hele vejen over til Klatreskoven modtager VVS-service og energioptimering fra den absolut højeste hylde.
vvs københavn - energioptimering solvarmeanlæg solcelleanlæg installatør

"VVS Glostrup" er Bravidas lokale serviceindsats...

Samme gode service

Autoriseret VVS

Modtag dit tilbud

Kontakt- og serviceinfo

(+45) 70 17 03 75

Ring til VVS Glostrup

glostrup@vvs-kbh.dk

Skriv til VVS Glostrup

Åbningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:30

Lørdag: Efter aftale
Søndag: Efter aftale
Helligdage: Lukket

Modtag et uforpligtende
tilbud fra VVS Glostrup

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.