VVS Brønshøj

- i samarbejde med Bravida Danmark A/S

Kontakt os i dag

(+45) 70 17 03 73

Modtag et uforpligtende
tilbud fra VVS Brønshøj

Kvalitetssikker VVS i Brønshøj

Autoriseret VVS og VVS-installation

Hos VVS Brønshøj sikrer du dig kompetente VVS’ere og VVS-installatører, der står klar til at løse dine service- og installationstekniske opgaver. Vi er topprofessionelle håndværkere, der følger branchens udvikling, så vi er i stand til at mestre VVS-fagets moderne som klassiske udfordringer. Det er grundstenen for vores virke, at vi sikrer professionelle, kvalitetssikre og tidssvarende løsninger til vores kundekreds i Brønshøj. Derfor holder vi den nødvendige VVS-autorisation (VFUL) gennem Bravida, som er lovmæssigt påkrævet for at yde services inden for VVS-installation og ændring af disse – heriblandt autorisation af vand- og varmeteknik. Samtidigt leverer VVS Brønshøj også VVS-service i omkringliggende bydele og forstæder som Husum, Islev, Vanløse og Utterslev.

Nutidens energiservice i Danmark

I Danmark anno 2024 kan og bør de fleste VVS-installationer være energioptimerede. Derfor har VVS-branchen udviklet sig til i dag at være et specialistfag med energieffektive varme-, vand- og ventilationsløsninger i højsæde. Hos VVS Brønshøj tilbyder vi derfor den samme, solide VVS-service, som vi er kendt for, men med udvidet fokus på energi. Vi betragter alle VVS-installationer – herunder vand-, varme- og ventilationsteknik – fra et miljøvenligt og driftsøkonomisk standpunkt. Energiservice er derfor essentielt for os og vores daglige drift. Med et energioptimeret forbrug sparer du penge, og samtidig sikres du løsninger, der lever op til den danske standard for moderne byggeri.
vvs københavn - håndværker installatør blikkenslager professionel smil
vvs københavn - badeværelse inventar toilet sanitetsteknik montering
vvs københavn - håndværker varmeteknik radiator termostat

Hvilken service søger du?

Brønshøj som serviceområde

Professionel service i Brønshøj-Husum

Som del af virksomheden, Bravida Danmark A/S, dækker vi adskillige bydele og forstæder i Storkøbenhavn, hvor vores kundekredse i Brønshøj forsynes af vores lokale serviceindsats VVS Brønshøj. Dette gør det muligt for os at levere den samme gode VVS- og energiservice lokalt i hele hovedstadsområdet – hurtigt og effektivt. Er du eller din virksomhed bosat i 2700 Brønshøj, eller et af de omkringliggende områder, kommer vores kompetente fagfolk og leverer kvalitetssikrede og professionelle VVS- og energiløsning. Sådan tilbyder vi beboere i villakvarterne rundt om torvet, Rytterskolen og Tingbjerg samt resten af Brønshøj alt det bedste fra vores alsidige servicesortiment. Kontakt os for yderligere spørgsmål eller et uforpligtende tilbud i dit serviceområde.
vvs københavn - håndværker varmeteknik radiator termostat

"VVS Brønshøj" er Bravidas lokale serviceindsats...

Samme gode service

Autoriseret VVS

Modtag dit tilbud

Kontakt- og serviceinfo

(+45) 70 17 03 73

Ring til VVS Brønshøj

broenshoej@vvs-kbh.dk

Skriv til VVS Brønshøj

Åbningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:30

Lørdag: Efter aftale
Søndag: Efter aftale
Helligdage: Lukket

Modtag et uforpligtende
tilbud fra VVS Brønshøj

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.