Jordvarme

VVS-teknik inkluderer også jordvarme

I dag er der ekstra fokus på effektive energiløsninger og forbrugeren har høje krav til den energiservice VVS’ere og VVS-installatører tilbyder. VVS-KBH er en lokal indsats der udfører VVS-tekniske opgaver og installationer i Storkøbenhavn, samt områder ud til og omkring Bagsværd – her iblandt Lyngby, Buddinge og Mørkhøj. Vi tilgår alle VVS-installationer med dyb faglighed, hvad end det er varme-, vand- eller ventilationsteknik. Dette betyder således, at vores VVS’ere er uddannede inden for al slags energiservice, hvilket inkluderer installation og servicering af jordvarme i din bolig.

Når man taler om energioptimering taler man også om jordvarme. Derfor kan du let og sikkert få både levering, installation og service af vores dygtige håndværkere. Med jordvarme er du sikret store energibesparelser og en miljøvenlig varmekilde i din bolig. Et jordvarmeanlæg giver dig også mulighed for at få en god energimærkning, hvorefter værdien af dit hus kan stige markant.

Et jordvarmeanlæg mindsker dit CO2-udslip gevaldigt og giver dig et bedre indeklima i din bolig. Derudover er du sikret en tidsvartende løsning i høj kvalitet, da de moderne jordvarmeanlæg og jordvarmeslanger har en lang levetid. Kontakt os i dag for en god snak og en professionel vurdering af dine muligheder for jordvarme.

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Sådan fungerer et jordvarmeanlæg...

vvs københavn - varme varmepumpe luft energioptimering
vvs københavn - varme termostat ventil service

Har du jord- og friareal nok til varmeslanger?

Jordvarme energioptimerer dit hus

vvs københavn - energioptimering solvarmeanlæg solcelleanlæg installatør

Kontakt os i dag

Få et godt tilbud på jordvarmeanlæg

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.