VVS Holte

- i samarbejde med Bravida Danmark A/S

Kontakt os i dag

(+45) 70 17 03 83

Modtag et uforpligtende
tilbud fra VVS Holte

VVS- og energiservice i Holte

Fra klassiske til moderne VVS-løsninger

Vores VVS-service udføres med de nyeste trends indenfor moderne VVS-teknik. Det gælder forskellige installationstekniske opgaver indenfor varme-, ventilations-, vand- eller sanitetssystemer. Uanset om du som privatperson, repræsentant fra en virksomhed eller ansat i en offentlig institution, så har du behov for at leve med VVS-installationer i de højeste standarder.

De kompetente og kyndige VVS’ere mestrer de forskellige facetter i VVS-branchen. De højt erfarne fagfolk arbejder med den lovmæssigt påkrævede autorisation, som er nødvendig indenfor både klassiske og moderne VVS-opgaver. Vores lokale VVS’ere gør det muligt for bydele som Holte, Bistrup, Nærum og Virum, samt nærliggende områder som Høsterkøb, Trørød og Ørholm at opleve samme gode service, som vi er kendt for.

Energivenlige og -effektive installationer

VVS-branchen følger også med nutidens udvikling indenfor bæredygtige løsninger. Vores fagfolk bidrager til, at de installationstekniske opgaver bliver energioptimerede. Det betyder, at energifokusset i VVS-faget er i højsædet som en klar reaktion på de klima- og forbrugsudfordringer, vi alle i stigende grad står overfor. Det gælder både den nyetablerede VVS-teknik og allerede eksisterende VVS-service. Vi kan udføre energiløsninger, der giver forbrugeren mulighed for at spare på deres økonomiske midler, ligesom det skåner miljøet.

Energiservice er en essentiel del af den daglige drift hos os, da det giver vores kompetente og kyndige fagfolk et miljøvenligt og driftsøkonomisk standpunkt. VVS-faget har med tiden fået energioptimering som det primære omdrejningspunkt.
vvs københavn - håndværker varmeteknik radiator termostat
vvs københavn - varme fjernvarme gulvvarme varmeinstallation
vvs københavn - energioptimering solvarmeanlæg solcelleanlæg installatør

Hvilken service søger du?

Holte som serviceområde

Vi dækker hele Rudersdal Kommune

Sammen med vores samarbejdspartner Bravida Danmark A/S sørger vi for gennemtænkte og veludførte løsninger inden for VVS- og energiservice lokalt i 2840 Holte. Foruden Holte leverer vi også installationstekniske opgaver i høj kvalitet og høje standarder i Birkerød, Bistrup og Nærum, samt mindre kommunale bydele såsom Skodsborg, Vedbæk og Trørød.

Det lokale team af håndværkere gør, at vi hurtigt og effektivt kan tilbyde den samme gode service til kunderne og forbrugerne i de Storkøbenhavnske forstæder. De kompetente og kyndige fagmænd tilpasser tilbuddet til dine individuelle behov og ønsker. Kontakt os i dag, så du kan modtage et uforpligtende prisoverslag over den passende VVS-opgave.

vvs københavn - energioptimering solvarmeanlæg solcelleanlæg installatør

"VVS Holte" er Bravidas lokale serviceindsats...

Samme gode service

Autoriseret VVS

Modtag dit tilbud!

Kontakt- og serviceinfo

(+45) 70 17 03 83

Ring til VVS Holte

holte@vvs-kbh.dk

Skriv til VVS Holte

Åbningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:30

Lørdag: Efter aftale
Søndag: Efter aftale
Helligdage: Lukket

Modtag et uforpligtende
tilbud fra VVS Holte

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.