VVS Hørsholm

- i samarbejde med Bravida Danmark A/S

Kontakt os i dag

(+45) 70 17 03 72

Modtag et uforpligtende
tilbud fra VVS Hørsholm

Lokale VVS i topkvalitet

Alt i klassisk og moderne VVS

Hos VVS Hørsholm står kompetente VVS’ere og VVS-installatører klar til at løse din service- og installationstekniske opgave. Vores håndværkere er topprofessionelle, og vi gør en dyd ud af at følge branchens udvikling. På denne måde er vi i stand til at mestre både klassiske og moderne opgaver inden for VVS-fagets rammer. Hos os er professionelle, kvalitetssikre og tidssvarende løsninger hjørnestenen for vores forretning. Til at sikre dette holder vi den lovmæssigt påkrævede VVS-autorisation (VFUL). VVS-autorisation er yderst vigtig, da denne er med til at sikre dig, at vi leverer lovlige og ansvarlige VVS-installationer og ændringer af disse. Vores fagmænd yder service i hele Hørsholm, heriblandt Usserød, Brådebæk og Mikkelborg-kysten, men nu også i Birkerød.

Energiservice anno 2023

I nutidens Danmark er størstedelen af alle nyetablerede VVS-installationer både forbrugsvenlige og energieffektive. Men det har ikke altid været sådan. VVS-branchen består i stigende grad af et nyt felt, hvor energioptimering er det primære omdrejningspunkt. Hos VVS Hørsholm har vi derfor tilpasset vores klassiske VVS-services efter den energirigtige tendens. Vi betragter både vand-, varme- og ventilationstekniske installationer ud fra deres energitekniske standpunkter. Energiservice er essentielt for os i vores daglige drift – og du som forbruger kan både spare penge, og samtidig sikre dig, at vores løsninger lever op til den højeste standard for dansk VVS-teknik.

vvs københavn - håndværker varmeteknik radiator termostat
vvs københavn - varme termostat ventil service
vvs københavn - energioptimering solvarmeanlæg solcelleanlæg installatør

Søger du service i Hørsholm?

Hørsholm som serviceområde

Fra Hørsolms fastland til Nivå Bugt

Hørsholm er kendetegnet ved sin unikke fastlandsplacering mellem Øresund og Helsingørmotorveje blot 25 km nord fra Københavns centrum. Hørsholm Kommune er dermed et vigtigt knudepunkt – ikke mindst for os hos Bravida, men også vores lokalt knyttede håndværkere. Derfor har vi etableret VVS Hørsholm, som vores lokale serviceindsats, der dækker hele Hørsholm samt de omkringliggende egne som Kokkedal, Vedbæk og Birkerød. Vores lokale fagfolk leverer solid VVS- og energiløsning, der altid kvalitetssikres og autoriseres. Sådan leverer vi topprofessionel VVS fra Hørsholms fastland til Nivå Bugt – hvad end du er privat, erhverv eller offentlig kunde. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud i netop dit serviceområde.
vvs københavn - energioptimering solvarmeanlæg solcelleanlæg installatør

"VVS Hørsholm" er Bravidas lokale serviceindsats...

Samme gode service

Autoriseret VVS

Modtag dit tilbud

Kontakt- og serviceinfo

(+45) 70 17 03 72

Ring til VVS Hørsholm

hoersholm@vvs-kbh.dk

Skriv til VVS Hørsholm

Åbningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:30

Lørdag: Efter aftale
Søndag: Efter aftale
Helligdage: Lukket

Modtag et uforpligtende
tilbud fra VVS Hørsholm

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.