Varmeteknik

Om VVS-teknik, varmeinstallationer og det daglige forbrug...

Varmeinstallationer er en almen del af VVS-faget og vi sætter en dyd i at levere, installere og servicere vores kunders forskellige varmeteknik. Hos VVS København servicerer vi områderne indenfor 1050-2720 København og ud til 2880 Bagsværd, samt omkringliggende byer som Sorgenfri og Hareskovby. Her står vores håndværkere og VVS-installatører klar til at hjælpe dig med ekspertviden og faglige kompetencer.

Varmeteknik er i bund og grund de rørlagte installationer der overfører varme fra boligens forsyning til produktion af både varmt brugsvand og opvarmning af husets forskellige rum. Heriblandt er der (flere slags) varmepumper, radiatorer og gulvvarme.

Typen af varmeinstallationer bestemmer dit forbrug. Derfor er vi ekstra opmærksomme på hvordan vi kan hjælpe vores kunder til at energioptimere deres boliger, således at de opnår en stor besparelse på varmeregningen. Derfor vil du altid opleve at vi anbefaler de varmeløsninger der har et minimalt forbrug med en høj energieffekt.

Vores VVS-installatører er autoriserede i arbejdet med varmtvandsinstallationer og dermed er du sikret en tidsvarig og sikker løsning. Vores mange lokal serviceindsatser dækker hele Storkøbenhavn, hvor vi leverer professionel og autoriseret VVS-installation. Sådan er du som forbruger driftssikret, med et højt komfortniveau  og en optimeret forbrugsevne.

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Fjernvarme, radiatorer og vandpumper

vvs københavn - håndværker varmeteknik radiator termostat
vvs københavn - varme gulvvarme varmeslanger støbning

Praktisk og effektiv gulvvarme som varmekilde

Hvilken varmeløsning skal du vælge?

vvs københavn - varme gulvvarmepumpe installatør

Kontakt os i dag

Få et godt VVS-tilbud på din varmeservice

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.