Badeværelse

VVS-teknik til badeværelse og vådrum

Badeværelset er et essentielt funktionsrum i enhver ejendom. Hos VVS København er vores mål, at dit badeværelse lever op til dine ønsker og behov. Vi tilbyder alt i montering og installering til badeværelset – heriblandt toilet, bad og armaturer samt vand- og varmeteknik. Er du indehaver af en ældre ejendom, som kræver en eller flere tilpassede badeværelsesløsninger, så tager vi os naturligvis af opgaven. Er du samtidigt åben overfor en større renovering, leverer vi alt i materialer og anlæg. Med vores VVS-faglige viden er dit badeværelse i sikre hænder. Vi er eksperterne i vand, varme og sanitetsteknik samtidig med at vi specialiserer i energiteknik. Kort sagt: Hos os er dit badeværelse er i trygge hænder.
VVS København hjælper dig med at realisere dit badeværelse – både i mindre omfang eller som et større projekt. Vores VVS-installatører har mange års erfaring, og forstår hvilke løsninger, der giver det bedste resultat for opgaven. Gennem tiden har vi leveret service og teknik til badeværelser og vådrum ifm. reparation, istandsættelse og ombygning. Vi indgår også som VVS-entreprenør i etableringen af badeværelser ifm. nybyggeri.

Søger du kvalitetssikker håndværkerservice eller mandskab til dit badeværelse, står vi klar til en uforpligtende samtale om opgaven. Kontakt os i dag.

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Ønsker du nyt badeværelse?

vvs københavn - badeværelse håndvask badekar 600 x 400 px
vvs københavn - badeværelse toilet væghængt montering 600 x 400 px

Din totalløsning af badeværelset - vores levering, montering og sanitetsteknik

Vand- og varmeteknik til badeværelset

vvs københavn - badeværelse inventar toilet sanitetsteknik montering

Kontakt os i dag

Få et godt tilbud på service til badeværelset

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.