VVS Birkerød

- i samarbejde med Bravida Danmark A/S

Kontakt os i dag

(+45) 70 17 03 80

Modtag et uforpligtende
tilbud fra VVS Birkerød

Autoriseret service i Birkerød

Fra klassisk til moderne VVS-teknik

I VVS-faget løser vi arbejdsopgaver inden for varme-, vand- og sanitetstekniske installationer. Hos VVS Birkerød leverer vores professionelle og erfarne VVS’ere og VVS-installatører både traditionelle og klassiske VVS- og energiløsninger, der er effektive og tidssvarende. Vi gør en dyd ud af, at løsningerne tilpasses dine ønsker og behov. Det har væsentlig betydning for kundernes helhedsoplevelse, at vi følger fagets konstante udvikling inden for VVS, energi og teknik. Vi udfører VVS-løsninger og energiservice i højeste kvalitet med VFUL-autorisation. Det betyder, at de installationstekniske opgaver udføres af autoriserede fagmænd, som sikrer, at fagligheden er i top. Det gælder både i Birkerød samt omkringliggende lokalbyer som Stavnsholt, Lillerød og Høsterkøb.

Dansk energiservice anno 2023

Hos VVS Birkerød går vores faglærte håndværkere langt for, at kunderne modtager tidssvarende energiservice. Vi bestræber os på at levere nyetablerede VVS-løsninger, der er forbrugsvenlige. I samme omgang assisterer vi den lokale kundekreds og deres eksisterende VVS-installationer ifm. vedligehold, reparation og forbedret energieffekt. Efterspørgslen på energioptimeret varme-, vand- og sanitetsteknik gør, at VVS-faget har udviklet sig til et specialistfag. Ønsket om en grøn energi har resulteret i at VVS’ere og VVS-installatører har øget fokus på at miljøvenlige løsninger, der lever op til den høje danske standarder. Lad os bringe de energirigtige tendenser i VVS-teknikken ud til dig i Birkerød og omegn. Vi er up-to-date på energiteknikken.
vvs københavn - håndværker varmeteknik radiator termostat
vvs københavn - varme varmeteknik gulvvarme energioptimering
vvs københavn - energioptimering solvarmeanlæg solcelleanlæg installatør

Hvilken service søger du?

Birkerød som serviceområde

Lokalforankrede håndværkere i Rudersdal

VVS Birkerød er den lokale pendant til Bravida Danmark A/S. 3460 Birkerød er placeret i det nordsjællandske som en af de større bydele i Rudersdal Kommune. Vores lokalforankrede håndværkere giver den lokale kundekreds mulighed for at modtage den samme gode service, som vi er kendt for. Byen gemmer på en rig natur, og bydelen er omkranset af diverse søer og skove. Det forhindrer ikke vores højt erfarne VVS’ere og VVS-installatører af inddrage Birkerød som en del af de resterende bydele og forstæder i Region Hovedstaden. Vi yder vores service i nærliggende områder såsom Brådebæk, Vedbæk og Bregnerød. Vi bringer de kvalitetssikre VVS- og energiløsninger ud til dit serviceområde. Kontakt os i dag og modtag et uforpligtende tilbud på modstandsdygtige VVS-opgaver.
vvs københavn - energioptimering solvarmeanlæg solcelleanlæg installatør

"VVS Birkerød" er Bravidas lokale serviceindsats...

Samme gode service

Autoriseret VVS

Modtag dit tilbud!

Kontakt- og serviceinfo

(+45) 70 17 03 80

Ring til VVS Birkerød

birkeroed@vvs-kbh.dk

Skriv til VVS Birkerød

Åbningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:30

Lørdag: Efter aftale
Søndag: Efter aftale
Helligdage: Lukket

Modtag et uforpligtende
tilbud fra VVS Birkerød

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.