BWT-anlæg

Hvorfor du bør få et blødgøringsanlæg?

Et BWT-anlæg, også kaldet et blødgøringsanlæg, er et kalkfjerningsanlæg hvor vandet ledes gennem en indbygget ionbytter der fjerner magnesium- og kalcium-ioner. Dette blødgører vandet. Anlægget er smart hvis du er bosat i et område hvor grundvandet indeholder en masse kalk – også kaldet hårdt vand. Blødt vand er vand med næsten ingen kalk, hvilket man blandt andet kan opleve naturligt i Vestjylland pga. den sandede jord. I dag kan du få et BWT-anlæg til hele din boligs vandforsyning, hvilket sikrer dig færre problemer med kalkaflejringer, blødere vasketøj og lækkert drikkevand.

I 2016 trådte bekendtgørelsen om modernisering af den eksisterende drikkevandsbekendtgørelse i kraft i Danmark. Siden har det været muligt for vores forbrugere og kunder at få installeret kalkanlæg til brugs- og drikkevand, der er certificerede med det tyske DVGW-certifikat. Forbrugere af disse anlæg har lige siden kunne nyde fordele ved det bløde vand såsom kaffens aroma og brusebade der efterlader huden silkeblød som aldrig før.

Hos VVS København er vi eksperter i installation og service af blødgøringsanlæg og vi rådgiver dig gerne i en uforpligtende samtale, om hvilket anlæg der passer bedst til dig og dine behov. Kontakt os og få et godt VVS-tilbud på montering af BWT-anlæg.

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Slip for tungt vand og kalkbelægninger

vvs københavn - badeværelse vand varme brusebad
vvs københavn - varme varmeteknik gulvvarme energioptimering

Installation og montering af kalkfjerningsanlæg

Fordelene ved et BWT og -anlæg

vvs københavn - badeværelse vand brusebad

Kontakt os i dag

Få et godt tilbud på nyt BWT-anlæg

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.