VVS Nærum

- i samarbejde med Bravida Danmark A/S

Kontakt os i dag

(+45) 70 17 03 70

Modtag et uforpligtende
tilbud fra VVS Nærum

Vi klarer alle VVS-opgaver

Få hjælp af autoriserede VVS’ere

Hos VVS Nærum finder du topprofessionelle VVS’ere og VVS-installatører der kan klare enhver service- og installationsteknisk opgave. Med en stærk faglighed er vores håndværkere i stand til at udføre moderne, såvel som klassiske VVS-løsninger. Vi følger branchens udvikling som i dag er et specialiseret fag – mere end før. Kvalitetssikre og tidsvarende løsninger udgør en af hjørnestenene hos VVS Nærum og er implementeret i den daglige drift. Vi sikrer os at levere lovlige og tidsvarende VVS-installationer og VVS-installationsændringer, ved at overholde den påkrævede VVS-autorisation (VFUL). Dette sikrer dig som kunde og forbruger når du bruger vores service.

Nutidens energiservice

I dagens Danmark er der kommet en øget efterspørgsel efter energieffektive og forbrugsvenlige VVS- og energiløsninger. Mere end nogensinde før er VVS-branchens specialister inden for energioptimering efterspurgt og derfor er det et af vores primære fokuspunkter. Hos VVS Nærum betragter vi derfor både vand-, varme- og ventilationstekniske installationer ud fra et energiteknisk standpunkt. Energiservice er således en central del af vores daglige drift og du kan som kunde og forbruger spare penge og være sikker på, at vi leverer løsninger der lever op til 2023-standarden for moderne byggeri.
vvs københavn - varme varmeteknik gulvvarme energioptimering
vvs københavn - varme fjernvarme gulvvarme energioptimering
vvs københavn - energioptimering solvarmeanlæg solcelleanlæg installatør

Hvilken service søger du?

Nærum som serviceområde

Fra Kighanerenden til Mølleåen

Nærum er en af de nordlige bydele i Storkøbenhavn, vest af Helsingørmotorvejen. Som del af Rudersdal Kommune er Nærum et af områderne, som serviceres af vores lokale håndværkere, der er tilknyttet Bravida – og som leverer samme gode service under lokal serviceindsatsen VVS Nærum. Vores VVS’ere og VVS-installatører servicerer hele området mellem Kighanerenden og Mølleåen. Vi leverer solide VVS- og energiløsninger der er både kvalitetssikre og autoriserede. Hvad end du er privat, erhverv eller offentlig kunde kan vi hjælpe dig med din VVS-opgave. Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale og et VVS-tilbud i dit lokalområde.
vvs københavn - energioptimering solvarmeanlæg solcelleanlæg installatør

"VVS Nærum" er Bravidas lokale serviceindsats...

Samme gode service

Autoriseret VVS

Modtag dit tilbud!

Kontakt- og serviceinfo

(+45) 70 17 03 70

Ring til VVS Nærum

naerum@vvs-kbh.dk

Skriv til VVS Nærum

Åbningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:30

Lørdag: Efter aftale
Søndag: Efter aftale
Helligdage: Lukket

Modtag et uforpligtende
tilbud fra VVS Nærum

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.