VVS Virum

- i samarbejde med Bravida Danmark A/S

Kontakt os i dag

(+45) 70 17 03 79

Modtag et uforpligtende
tilbud fra VVS Virum

Kvalitetssikker VVS i Virum

Autoriseret klassisk og moderne VVS

Hos VVS Virum står vores kompetente og kyndige team af fagfolk klar til at udføre autoriseret klassisk og moderne VVS-teknik. I Danmark er det et krav fra lovgivningens side, at det er fagmænd, der skal arbejde med installationstekniske løsninger. Det betyder, at de har gyldigheden til at udarbejde kvalitetssikre løsninger, som er godkendte fra øvrighedernes side. Alle services, som når du søger installering af badeværelsesinventar, tilslutning af varmepumper eller reparation af ventilationsanlæg, kræver professionel behandling. Det giver kunden en høj driftssikkerhed. Vi leverer alt service indenfor vand-, varme og ventilationssystemerne i din ejendom til vores lokale kundekreds i Virum, ligesom vi yder service i omkringliggende områder som Bagsværd, Brede, Ørholm og Lundtofte.

Alt i energiservice anno 2023

I takt med den teknologiske og miljøbevidste udvikling har metoderne og tilgangene i VVS-branchen ændret markant karakter. Hos VVS Virum anerkender vi, at størstedelen af de eksisterende VVS-installationer rundt omkring på de danske ejendomme findes i en energioptimeret udgave. Det betyder, at vores højt erfarne VVS’ere, VVS-installatører og energispecialister udarbejder forbrugsvenlige VVS- og energiløsninger uden at gå på kompromis med kvaliteten og funktionaliteten.

Vi hjælper vores lokale kundekreds med at kunne spare penge samtidig med, at du modtager VVS-teknik med de højeste standarder. Det er både med fokus rettet mod vand-, varme- og ventilationstekniske installationer, at vi ønsker, der bliver udarbejdet løsninger på baggrund af energieffektivitet.

vvs københavn - håndværker varmeteknik radiator termostat
vvs københavn - varme gulvvarmepumpe installatør
vvs københavn - energioptimering solvarmeanlæg solcelleanlæg installatør

Hvilken service søger du?

Virum som serviceområde

Topprofessionel VVS- og energiservice i Virum

Beliggende i Lyngby-Taarbæk kommune findes Virum, der er en bydel i Storkøbenhavn. Selve kommunen ligger ud til Furesøen, Geelskov og Mølleådalen. Det lokale samfund samler på helt unikke landskabelige værdier, hvorfor der findes en bred diversitet i vores kundekreds i Virum. Vi hjælper privat, erhvervs og offentlige kunder med VVS- og energiinstallationer, så din ejendoms ressourcer altid præstere på det optimale.
Vores VVS’ere, VVS-installatører og energispecialister bidrager til leveringen af samme gode service, som også findes hos Bravida Danmark A/S. Hvis du ønsker at opleve kvalitetssikker VVS- eller energiservice, så er vores fagfolk det rette valg. Kontakt os for yderligere spørgsmål, ligesom vi giver et tilpassende og uforpligtende tilbud.
vvs københavn - energioptimering solvarmeanlæg solcelleanlæg installatør

"VVS Virum" er Bravidas lokale serviceindsats...

Samme gode service

Autoriseret VVS

Modtag dit tilbud

Kontakt- og serviceinfo

(+45) 70 17 03 79

Ring til VVS Virum

virum@vvs-kbh.dk

Skriv til VVS Virum

Åbningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:30

Lørdag: Efter aftale
Søndag: Efter aftale
Helligdage: Lukket

Modtag et uforpligtende
tilbud fra VVS Virum

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.