VVS Herlev

- i samarbejde med Bravida Danmark A/S

Kontakt os i dag

(+45) 70 17 03 71

Modtag et uforpligtende
tilbud fra VVS Herlev

Topprofessionel service i Herlev

Søger du en VVS'er eller VVS-installatør?

Hos VVS Herlev finder du kompetente VVS’ere og VVS-installatører til enhver service- og installationsteknisk opgave. Vi er topprofessionelle håndværkere, der mestrer VVS-fagets klassiske og moderne løsninger, samtidigt med at vi følger branchens udvikling. Sådan forbliver vores løsninger altid kvalitetssikre og tidsvarende. Det sikrer dig som kunde og forbruger. Samtidigt holder vi også den nødvendige VVS-autorisation (VFUL), som lovmæssigt påkræves for at etablere nye VVS-installationer i byggerier samt ændre allerede eksisterende installationer. Det gælder både med hensyn til autorisation for el-, vand- og varmeteknik. Kort og godt – VVS Herlev leverer alt i VVS, service og installation til de lokale i Herlev-bydel.

Energiservice til nutidens Danmark

VVS-branchen har i de seneste år udviklet sig til i dag at være et specialist fag – endda i højere grad end før. Det er sket som reaktion på nutidens klima- og forbrugsudfordringer samt en naturlige efterspørgsel på bedre, effektiviserede energiløsninger. Det har gjort, at VVS-faget i stigende grad har adopteret et energifokus. Derfor er energiservice en hjørnesten for VVS Herlev og vores daglige drift. Vi betragter alle VVS-installationer fra et energieffektivt standpunkt, hvad end det drejer sig om vand-, varme- eller ventilationsteknik. Sådan sparer du på både dit energiforbrug og din økonomi samtidig med, at vi lever op til den danske standard for moderne byggeri anno 2024.
vvs københavn - håndværker varmeteknik radiator termostat
vvs københavn - varme fjernvarme gulvvarme varmeinstallation
vvs københavn - energioptimering solvarmeanlæg solcelleanlæg installatør

Hvilken service søger du?

Herlev som serviceområde

Fra Hjortespring til Musikkvarteret

Storkøbenhavn kendetegnes ved adskillige bydele og forstæder, som vi besøger, når vi tilser vores lokale kundekredse. Foruden at levere samme gode VVS- og energiservice i hele hovedstadsområdet, kører vores fagmænd særligt i 2730 Herlev, ca. 11 km nordvest for hovedstadens centrum. I Herlev yder vores VVS’ere, VVS-installatører og energispecialister samme gode service, som vi er kendt for – blot under serviceindsatsen, VVS Herlev. Sådan tilbyder vi beboere i Hjortespring, Musikkvarteret og resten af Herlev alt det bedste fra vores servicesortiment samt kvalitetssikre VVS- og energiløsninger. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud i dit serviceområde.

vvs københavn - energioptimering solvarmeanlæg solcelleanlæg installatør

"VVS Herlev" er Bravidas lokale serviceindsats...

Samme gode service

Autoriseret VVS

Modtag dit tilbud!

Kontakt- og serviceinfo

(+45) 70 17 03 71

Ring til VVS Herlev

herlev@vvs-kbh.dk

Skriv til VVS Herlev

Åbningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:30

Lørdag: Efter aftale
Søndag: Efter aftale
Helligdage: Lukket

Modtag et uforpligtende
tilbud fra VVS Herlev

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.