VVS Farum

- i samarbejde med Bravida Danmark A/S

Kontakt os i dag

(+45) 70 17 03 74

Modtag et uforpligtende
tilbud fra VVS Farum

Hvorfor VVS Farum?

Klassisk og moderne VVS

Søger du VVS-service i 3520 Farum? Hos VVS Farum specialiserer vi både i VVS og energi – og med et bredt udvalg af services leverer vi løsninger i alle fagets facetter. Sådan søger vi for, at du som lokal i Farum får VVS-løsningen, der passer netop dit ønske og behov. Både som enkelt- eller totalløsning. Vores håndværkere leverer til daglig klassiske og moderne VVS-installationer til offentlige, private og erhverv. I forbindelse med mindre spjældopgaver er vores VVS’ere på sagen, mens vores autorisede VVS-installatører arbejder i overlappet mellem små og store opgaver; dette for at kvalitetssikre hver løsning. Som del af en VVS-entreprise er vores projektledere også involveret for at lede processen og sikre, at hver del af projektet leveres som aftalt. Som lokal serviceindsats leverer vi den samme gode service i hele Furesø. Således inkluderer vi også vores naboer i Værløse, Hareskovby og omegn. Læs mere nederst på siden.

Alt i lokal energiservice

VVS-installationer koster penge i forbrug. Når du tænder for vandhanen, skyller ud i toilettet eller skruer op for varmen, er det VVS-teknikkens formål at fungere efter hensigten. Men det kræver energi, og den leveres af dit forsyningsselskabet mod betaling. For at opretholde vandtryk, lufttryk og varmebalancer i ejendommen er dine VVS-installationer essentielle. Men for hver enkelte installation, er der forskellig effekt.

Ønsker du energibesparelser, der kan mærkes, er energioptimering det oplagte valg. Hos VVS Farum har vi adopteret Bravidas miljøbevidste energifokus for at give vores lokale kundekreds i Farum forbrugsvenlig VVS-teknik. Vi tilbyder energiservice i forbindelse med tilsyn, reparation og installation af alt i VVS – heriblandt varmepumper, vekslere og beholdere.
vvs københavn - varme fjernvarme gulvvarme energioptimering
vvs københavn - varme fjernvarme gulvvarme varmeinstallation
vvs københavn - energioptimering solvarmeanlæg solcelleanlæg installatør

Hvilken service søger du?

Farum som serviceområde

Aut. VVS-service i Furesø og omegn

VVS Farum er den lokale pendant til Bravida Danmark A/S. Det giver lokale i Farum og omegn mulighed for, at modtage den samme gode service, som vi er kendte for. Gennem vores lokale serviceindsat leverer vi ikke kun i Farum, men hele Furesø og omegn. Vi leverer særligt VVS- og energiservice til forstadsbyerne Stavnsholt, Nymølle og Værløse samt Birkerød. Vi går den ekstra meter for vores kundekreds – uanset om du søger service til din privatbolig, dit erhverv eller en offentlige institution. Sådan bidrager vi til en højnet standard inden for VVS- og energiteknik i lokalsamfundet. Modtag dit tilbud i dag.
vvs københavn - energioptimering solvarmeanlæg solcelleanlæg installatør

"VVS Farum" er Bravidas lokale serviceindsats...

Samme gode service

Autoriseret VVS

Modtag dit tilbud

Kontakt- og serviceinfo

(+45) 70 17 03 74

Ring til VVS Farum

farum@vvs-kbh.dk

Skriv til VVS Farum

Åbningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:30

Lørdag: Efter aftale
Søndag: Efter aftale
Helligdage: Lukket

Modtag et uforpligtende
tilbud fra VVS Farum

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.