VVS Farum

- i samarbejde med Københavns Bolig & Erhvervsentrepriser ApS

Kontakt os i dag

(+45) 70 44 41 32

Modtag et uforpligtende
tilbud fra VVS Farum

Hvorfor VVS Farum?

Klassisk og moderne VVS

Søger du VVS-service i 3520 Farum? Hos VVS Farum specialiserer vi både i VVS og energi – og med et bredt udvalg af services leverer vi løsninger i alle fagets facetter. Sådan søger vi for, at du som lokal i Farum får VVS-løsningen, der passer netop dit ønske og behov. Både som enkelt- eller totalløsning. Vores håndværkere leverer til daglig klassiske og moderne VVS-installationer til offentlige, private og erhverv. I forbindelse med mindre spjældopgaver er vores VVS’ere på sagen, mens vores autorisede VVS-installatører arbejder i overlappet mellem små og store opgaver; dette for at kvalitetssikre hver løsning. Som del af en VVS-entreprise er vores projektledere også involveret for at lede processen og sikre, at hver del af projektet leveres som aftalt. Som lokal serviceindsats leverer vi den samme gode service i hele Furesø. Således inkluderer vi også vores naboer i Værløse, Hareskovby og omegn. Læs mere nederst på siden.

Alt i lokal energiservice

VVS-installationer koster penge i forbrug. Når du tænder for vandhanen, skyller ud i toilettet eller skruer op for varmen, er det VVS-teknikkens formål at fungere efter hensigten. Men det kræver energi, og den leveres af dit forsyningsselskabet mod betaling. For at opretholde vandtryk, lufttryk og varmebalancer i ejendommen er dine VVS-installationer essentielle. Men for hver enkelte installation, er der forskellig effekt.

Ønsker du energibesparelser, der kan mærkes, er energioptimering det oplagte valg. Hos VVS Farum har vi adopteret Københavns Bolig & Erhvervsentreprisers miljøbevidste energifokus for at give vores lokale kundekreds i Farum forbrugsvenlig VVS-teknik. Vi tilbyder energiservice i forbindelse med tilsyn, reparation og installation af alt i VVS – heriblandt varmepumper, vekslere og beholdere.
vvs københavn - varme fjernvarme gulvvarme energioptimering
vvs københavn - varme fjernvarme gulvvarme varmeinstallation
vvs københavn - energioptimering solvarmeanlæg solcelleanlæg installatør

Hvilken service søger du?

Farum som serviceområde

Aut. VVS-service i Furesø og omegn

VVS Farum er den lokale pendant til Københavns Bolig & Erhvervsentrepriser ApS. Det giver lokale i Farum og omegn mulighed for, at modtage den samme gode service, som vi er kendte for. Gennem vores lokale serviceindsat leverer vi ikke kun i Farum, men hele Furesø og omegn. Vi leverer særligt VVS- og energiservice til forstadsbyerne Stavnsholt, Nymølle og Værløse samt Birkerød. Vi går den ekstra meter for vores kundekreds – uanset om du søger service til din privatbolig, dit erhverv eller en offentlige institution. Sådan bidrager vi til en højnet standard inden for VVS- og energiteknik i lokalsamfundet. Modtag dit tilbud i dag.
vvs københavn - energioptimering solvarmeanlæg solcelleanlæg installatør

"VVS Farum" er Københavns Bolig & Erhvervsentreprisers lokale serviceindsats...

Samme gode service

Autoriseret VVS

Modtag dit tilbud

Kontakt- og serviceinfo

(+45) 70 44 41 32

Ring til VVS Farum

farum@vvs-kbh.dk

Skriv til VVS Farum

Åbningstider

Mandag: 07:00 - 17:00
Tirsdag: 07:00 - 17:00
Onsdag: 07:00 - 17:00
Torsdag: 07:00 - 17:00
Fredag: 07:00 - 17:00

Lørdag: Efter aftale
Søndag: Efter aftale
Helligdage: Lukket

Modtag et uforpligtende
tilbud fra VVS Farum

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.