VVS Ordrup

- i samarbejde med Bravida Danmark A/S

Kontakt os i dag

(+45) 70 17 03 70

Modtag et uforpligtende
tilbud fra VVS Ordrup

Lokale og kompetente VVS'ere

Vi løser alle alt i VVS- og energiteknik

Vores professionelle og fagkompetente VVS’ere og VVS-installatører er klar til at løse hvilken som helst service- og installationsteknisk opgave du måtte have. Hos VVS Ordrup gør vi os umage i at være opdateret på ændringer og udvikling i VVS-branchen. Dette gør os i stand til at udføre klassiske og moderne VVS-opgaver. Vi tilbyder dig kvalitetssikre og tidsvarende løsninger, hvilket også er det store omdrejningspunkt i vores daglige drift. Derfor holder vi også den lovmæssigt påkrævede VVS-autorisation (VFUL), der sikrer at vores VVS-installationer og ændringer er i topkvalitet. Vi servicerer hele Gentofte Kommune og dens indbyggere, heriblandt Ordrup, Skovshoved og Klampenborg.

Energiservice i 2023-standard

I dagens Danmark skal og bør alle nyetablerede VVS-installationer være både energieffektive og forbrugsvenlige. VVS-branchen er i dag et specialist fag, mere end det var før, og fokuserer nu på energioptimering. Vi ved VVS Ordrup har tilpasset vores VVS-services til at efterkomme efterspørgslen på holdbare og energieffektive løsninger – både ved vand-, varme- og ventilationstekniske installationer. Energiservice er en hjørnesten hos VVS Ordrup og i vores daglige drift. Som kunde og forbruger vil du med vores service- og energiløsninger sparer du penge på dit energiforbrug. Derudover lever vi op til den højeste, danske standard for VVS-teknik.
vvs københavn - håndværker varmeteknik radiator termostat
vvs københavn - blikkenslager blikarbejde tag zinkinddækning tagrende
vvs københavn - energioptimering solvarmeanlæg solcelleanlæg installatør

Hvilken service søger du?

Ordrup som serviceområde

VVS i Ordrup og Gentofte Kommune

2920 Ordrup er en bydel 12 kilometer nord fra Rådhuspladsen og en del af Storkøbenhavn. Som del af Gentofte Kommune er Ordrup en del af Bravidas serviceområder. De lokale VVS’ere og andre dygtige fagfolk er knyttet til den lokale serviceindsats VVS Ordrup. Herfra dækker vi områderne i og omkring Ordrup. Vores topprofessionelle håndværkere leverer altid solide VVS- og energiløsninger der er kvalitetssikret og autoriseret – altid. Om du er privat, ervherv eller offentlig kunde kan du få gavn af vores services. Kontakt og i dag og få et uforpligtende VVS-tilbud og en snak om dine VVS-tekniske opgaver.
vvs københavn - energioptimering solvarmeanlæg solcelleanlæg installatør

"VVS Ordrup" er Bravidas lokale serviceindsats...

Samme gode service

Autoriseret VVS

Modtag dit tilbud!

Kontakt- og serviceinfo

(+45) 70 17 03 70

Ring til VVS Ordrup

ordrup@vvs-kbh.dk

Skriv til VVS Ordrup

Åbningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:30

Lørdag: Efter aftale
Søndag: Efter aftale
Helligdage: Lukket

Modtag et uforpligtende
tilbud fra VVS Ordrup

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.