Oliefyr

Oliefyr, opvarmning og udfasning

Hos VVS København ved vi, at oliefyret som opvarmningsform er på vej til udfasning. Det har siden år 2016 ikke været lovligt, at købe nye oliefyr til at erstatte det gamle, hvis boligen er i et område, hvor andre varmekilder (herunder fjernvarme) ikke er tilgængelige. Derudover er det et mål for den danske regering, at oliefyr skal udfases helt, og dermed ikkeanvendes som opvarmning i de danske hjem fra år 2030.

Dette betyder dog ikke, at du ikke kan få det optimale ud af dit oliefyr som opvarmningskilde, så længe du har et velfungerende fyr. Levetiden på et godt oliebaseret fyr er omkring 15 år, hvilket betyder, at du kan nå at bruge dit fyr, indtil det taber varmeeffekten – eller indtil det lovpligtigt skal udskiftes. Har du et oliefyr, kræver enheden service, da kedlen i fyret lovpligtigt skal renses og røgtestes én gang om året. Ved at få renset dit fyr, udnytter enheden olien mest optimalt, hvilket også kan ses på din varmeregning. Det er til fordel for dig som forbruger.

Har du brug for service? Hos VVS København har vi fagfolk, der servicerer oliefyr således, at du får det optimale udbytte ud af dit fyr. Hos os er du i sikre hænder. Vi rådgiver og vejleder efter tilpasning af dine varmekilde, VVS-installationer og konkrete behov.

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Fordele ved oliefyr som varmekilde

vvs københavn - vand vand varmtvandsbeholder energioptimering
vvs københavn - installatør vand varme tilslutning

Oliefyrservice og reparation

Ny varmekilde? Lad os udskiftet dit oliefyr

vvs københavn - håndværker installatør blikkenslager professionel smil

Kontakt os i dag

Få et godt tilbud på oliefyrservice

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.