VVS-entreprise

Din VVS-entreprenør i Storkøbenhavn

Hos VVS København løfter vi entrepriseopgaver i alle facetter af VVS-faget. Vi er specialiseret i VVS-installation og energiservice, så du har en alsidig VVS-entreprenør, der kan levere klassiske og moderne løsninger til dit entrepriseprojekt. I forlængelse agerer vi også sparringspartner på projektet efter anmodning. Vores kompetencefelter inkluderer alt fra vand-, varme- og ventilationsteknik til sanitetsteknik, energioptimering og autorisation. Som VVS-entreprenør har vi dermed ressourcerne til at håndtere både store og avancerede installationer men også mindre fagopgaver og specialiseringer. Med adskillige års erfaring i Storkøbenhavn garanterer vi funktionsdygtige og driftssikre serviceløsninger, leveret af habile og kvalificerede håndværkere.

Vores team består af dygtige håndværkere – VVS’ere, VVS-installatører og energispecialister. De efteruddannes løbende, så vores løsninger både er kvalificerede og tidssvarende. Det leverer vi både ifm. offentlige og private projekter. Vi giver også en hjælpende hånd, hvis man som virksomhed søger fagligt bidrag fra en VVS-entreprenør eller ønsker teknisk rådgivning til VVS-løsningerne. Dertil samarbejder vi jævnligt med bygherrer, arkitekter, ingeniører samt andre byggetekniske leverandører.

Er du privatperson, bygherre eller bygningsentreprenør, som søger et licitationstilbud? Som VVS-entreprenør afgiver vi altid et skriftligt, bindende tilbud på arbejdsopgave til dit udbud. Kontakt os eller send dit projektmateriale til kontakt@vvs-kbh.dk.

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Vi tilpasser os dit byggeprojekt

vvs københavn - varme fjernvarme gulvvarme energioptimering
vvs københavn - entreprise pvc rør industri

Entreprisens form og størrelse

Fra udbud til licitation...

vvs københavn - installatør entreprise entreprenør service

Kontakt os i dag

Indhent VVS-tilbud til din licitation

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.