Varmepumpe

Du sparer penge og miljøet med en varmepumpe

Hos VVS-KBH er vi en lokal serviceindsats der leverer, installerer og servicerer alle slags varmepumper i hele 1050-2720 København og ud til 2880 Bagsværd og de omkringliggende byer som Hjortespring, Herlev og Kongens Lyngby. Vores VVS’ere er lokale og kendt i dit område, hvor de står klar til at hjælpe dig med den slags varmepumpe du har behov for.

Der findes flere typer varmepumper: luft-til-luft, luft-til-vand og vand-til-vand (også kendt som jordvarme). Fælles for alle varmepumper er, at det er et varmeanlæg der optager varmeenergi fra dets omgivelser som har et lavt temperaturniveau. Alle varmepumper omsætter varmeenergien via at lukket kredsløb, som behøver strøm for at fungere.
Du skal vælge et varmeanlæg hvis du gerne vil opnå store besparelser på din el-regning, da et varmeanlæg bruger mindre elektricitet til at opvarme din bolig end en el-radiator gør. Derudover kan du få reduceret din elafgift med el/varmepumpe som primære varmekilde. Har du et oliefyr eller bruger naturgas er det et miljømæssigt attraktiv alternativ.

Leder du efter en professionel varmepumpe montør, er du kommet til det rette sted. Ring til os i dag og bliv klogere på hvad der er muligt for dig i din bolig. Når pumpen er installeret, kommer vi gerne og laver det årlige varmepumpe eftersyn fremover også.

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Luft-til-luft varmepumper

vvs københavn - varme varmepumpe luft vand privat erhverv
vvs københavn - varme gulvvarme varmepumpe varmeslanger støbning

Luft-til-vand varmepumper

Installation af varmepumpe

vvs københavn - varme gulvvarmepumpe installatør

Kontakt os i dag

Få et godt VVS-tilbud på din varmepumpe

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.